24Φεβ

Συναντήσεις του Γ. Ρώρου με τον ΟΛ.ΠΑ. Α.Ε., τον Σύλ. Αρχιτεκτόνων, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών & τη Διοίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

Φεβρουάριος 24, 2019 Δελτία Τύπου, Δραστηριότητα 0

Θέμα: Δραστηριότητα Γιώργου Ρώρου

Πάτρα, 24.02.2019

Με αφορμή την εκδήλωση της ΩΡΑ Πατρών για την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Γιώργο Ρώρο συναντήθηκε με τον ΟΛ.ΠΑ. Α.Ε., τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών και τη Διοίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

Σε όλες τις συναντήσεις το κύριο ζήτημα που αναδείχτηκε ήταν η αναγκαιότητα ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της Πάτρας με ένα συνεκτικό σχέδιο που δεν θα περιορίζεται στα όρια της παραχωρούμενης από την κυβέρνησης έκτασης καθώς και η εναρμόνιση του σχεδιασμού με τις πραγματικές ανάγκες της Πάτρας.

Η διατήρηση κάποιων λιμενικών δραστηριοτήτων ακόμα και εντός του παλιού λιμανιού η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα σε συγκεκριμένες δραστηριότητες και η ανάγκη εξάντλησης της διαβούλευσης με τους φορείς της πόλης αποτέλεσαν όχι μόνο κοινό τόπο συζήτησης αλλά τον μοναδικό δρόμο, όπως αναφέρθηκε από τον Γιώργο Ρώρο, για την αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης. Το ζητούμενο, όπως τονίστηκε, είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση να δημιουργήσουν πολύτιμες θέσεις εργασίας και να συμβάλλουν στην αποτύπωση της ταυτότητας της Πάτρας εντάσσοντάς την ξανά στο χάρτη των μεγάλων και ιστορικών μεσογειακών πόλεων.

      

Το Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε το άρθρο!