Ώρα Πατρών

9Απρ

Αγγελόπουλος Θεόδωρος

Απρίλιος 09, 2019 Υποψήφιοι 0

Γεννήθηκα και ζω στην Πάτρα και είμαι συνταξιούχος μουσικός. Από την ηλικία των επτά χρονών ασχολήθηκα με την μουσική. Αρχικά γράφτηκα στη Μπαντίνα Δήμου Πατρέων και μετέπειτα εργάστηκα στη Φιλαρμονική Δήμου Πατρέων. Επιπλέον εργάστηκα ως τρομπετίστας με διάφορα μουσικά σχήματα σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στα οποία είχα και την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος.

Ανέλαβα συνδικαλιστική δράση ως Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Μουσικών Νοτιοδυτικής Ελλάδος επί 20 χρόνια, μέλος του Δ.Σ. Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου καθώς και μέλος στο Δ.Σ. της Ο.Μ.Σ.Ε. (Ομοσπονδία ακροάματος και θεάματος).

Το 2014 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πατρέων και Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δήμου Πατρέων.

Επιθυμώ και στοχεύω στη δημιουργία μιας εκπαιδευτικής μουσικοχορευτικής και θεατρικής ομάδας η οποία θα συμβάλλει στην επιμόρφωση, ωθώντας τους νέους και τον υπόλοιπο λαό να γίνουν ενσυνείδητοι πολίτες δίνοντας τους εφόδια ώστε να σκέπτονται και να συμμετέχουν στα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας. Με τον τρόπο αυτό δίνεται στους νέους η δυνατότητα να εξελιχθούν πνευματικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια υγιή, μορφωμένη και παραγωγική νεολαία η οποία θα έχει κοινωνική και λαϊκή συμπεριφορά.

Επιπλέον σκοπεύω στην αναβάθμιση των συνοικιών θέλοντας να συμβάλλω στο να δημιουργηθούν παιδικές χαρές, πλατείες, ασφαλτοστρώσεις δρόμων, πεζοδρόμια και αθλητικές εγκαταστάσεις αξιοποιώντας την περιουσία του Δήμου μας.

Μοιραστείτε το άρθρο!