Ώρα Πατρών

3Μαΐ

Δύο πρώην αντιδήμαρχοι στο πλευρό του Γιώργου Ρώρου

Μάιος 03, 2019 Δελτία Τύπου 0

Υποψήφιοι με την ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, Β. Αγγελοπούλου και Γ. Τσιμπούκης

Δύο πρώην αντιδήμαρχοι, οι οποίοι άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στον αυτοδιοικητικό χάρτη της Πάτρας, υπηρετώντας την πόλη από θέσεις ευθύνης τάσσονται στο πλευρό του Γιώργου Ρώρου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καταθέτοντας υποψηφιότητα ως δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ.

Πρόκειται για τη Βικτωρία Αγγελοπούλου, συμβολαιογράφο, ιδρυτικό μέλος του Καρναβαλικού Κομιτάτου και της Λέσχης Ανάγνωσης «Άνθεια», συγγραφέα και πρώην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και πρώην πρόεδρο της ΔΕΠΑΡ του πρώην Δήμου Ρίου, καθώς και τον Γιάννη Τσιμπούκη επίσης, πρώην αντιδήμαρχο Δήμου Ρίου και νυν δημοτικό σύμβουλο Πατρέων.

«Πρόκειται για δύο αυτοδιοικητικά στελέχη με μεγάλη εμπειρία και σημαντική προσφορά στον τόπο μας, τους οποίους καλωσορίζω στην ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ. Η παρουσία τους είναι ιδιαίτερα τιμητική για το συνδυασμό μας και θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη των προγραμματικών μας θέσεων, τις οποίες έχουμε συνδιαμορφώσει. Μαζί θα δώσουμε κι αυτή τη μάχη για να αλλάξει επιτέλους η Πάτρα σελίδα», τόνισε ο κ. Ρώρος.

Μοιραστείτε το άρθρο!