3Μαΐ

Έντεκα ακόμη υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων ανακοινώνει η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ

Μάιος 03, 2019 Δελτία Τύπου 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Έντεκα ακόμη υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων ανακοινώνει η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, η οποία ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, τον Γιώργο Ρώρο.

Έντεκα ενεργοί πολίτες της Πάτρας, επιστήμονες, εργαζόμενοι, καταξιωμένοι επαγγελματικά και κοινωνικά, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν τη δική τους «μάχη» από την πρώτη γραμμή των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

 

Χρήστος Παναγιωτόπουλος: Με επιχειρήματα και πολιτικό λόγο

Ο ιδρυτής της «ΙΟΝΙΑ» Ορχήστρας, γνωστός Πατρινός μαέστρος-μουσικός, Χρήστος Παναγιωτόπουλος ανέφερε «είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ και στηρίζω τον Γιώργο Ρώρο, γιατί είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και επαγγελματίας που κατάφερε να οδηγήσει τον Εμπορικό Σύλλογο στη νέα εποχή παρά την περίοδο κρίσης και να αποκαταστήσει την ηρεμία μετά από πολλά χρόνια αναταράξεων. Είναι ιδιαίτερα ηγετικός  με λόγο και ισχυρή προσωπικότητα, ενώ σαν υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων οδηγεί επάξια την κούρσα των δημοτικών εκλογών, έχοντας επιχειρήματα και πολιτικό λόγο»

Γιάννης Αναγνωστόπουλος: Εξωστρέφεια και αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα

Ο εκπαιδευτικός- διοικητικός υπάλληλος του ΕΑΠ, Γιάννης Αναγνωστόπουλος δήλωσε «η ανιδιοτέλεια, το πολιτικό και επαγγελματικό ήθος του Γιώργου Ρώρου, καθώς και το αποτύπωμά του στην κοινωνία μέσα από τους αγώνες του με έκαναν να συμπορευτώ μαζί του στον αγώνα για τη διεκδίκηση της δημοτικής Αρχής της Πάτρας. Πρόκειτι για μια μάχη η οποία γίνεται με κριτήρια την πόλη, την κοινωνία και την αναβάθμιση και εξωστρέφεια σε όλα τα επίπεδα».

 

Διονύσης Τραυλός: Να μείνουν οι νέοι στην πόλη

Ο εκπαιδευτικός, Διονύσης Τραυλός επεσήμανε «από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Γιώργου Ρώρου να συμμετέχω στην προσπάθεια του, γιατί με τον νέο Κλεισθένη και την απλή αναλογική, ο νέος δήμαρχος θα πρέπει να μπορεί να συνθέσει και να συνεργαστεί ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες τομές που χρειάζεται η πόλη. Τα τελευταία χρόνια δόθηκαν στην Πάτρα από την κεντρική κυβέρνηση όσα της χρωστούσαν εδώ και 40 χρόνια. Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι μια δημοτική αρχή που να μπορέσει να αξιοποιήσει τις νέες δυνατότητες με ένα και μόνο στόχο. Να χτίσουμε μια πόλη σύγχρονη, βιώσιμη, επισκέψιμη, με νέες θέσεις εργασίας με σκοπό ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ».

Λίλα Μιαούλη: Η παιδεία και ο πολιτισμός σε προτεραιότητα

Η Λίλα ( Ευαγγελία ) Μιαούλη η οποία έχοντας συμπληρώσει 30 και πλέον χρόνια προσφοράς στον πολιτισμό  και αθλητισμό μέσα από την ενασχόλησή της σε συλλόγους, διοργανώσεις, σχολές, παραστάσεις, εθνικές εκπροσωπήσεις κ.α., τόνισε «συστρατεύομαι στις εκλογές αυτές με την ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ και το Γιώργο Ρώρο με την βεβαιότητα ότι η προσωπική ηθική και η λαμπρή πορεία του υποψηφίου Δημάρχου, θα βάλει την παιδεία και τον πολιτισμό σε πρώτη προτεραιότητα, έξω από σκοπιμότητες και ανταλλάγματα».

Αναστασία Σιταρά: Ήλθε η ΩΡΑ να κάνουμε τη διαφορά

Η υπάλληλος ΟΑΕΔ, Αντιπρόσωπος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Ν. Αχαΐας, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Πελοποννήσου, Αναστασία Σιταρά, δήλωσε «αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του Γιώργου Ρώρου να συστρατευτώ  μαζί του στον αγώνα για μία Πάτρα πιο πράσινη και πιο φιλική στους κατοίκους της. Ο Γιώργος Ρώρος αγαπάει την Πάτρα, είναι ενεργός πολίτης χρόνια τώρα από τη θέση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, γνωρίζει τα προβλήματα αυτής της πόλης και κυρίως ξέρει να διεκδικεί αλλά και να συνεργάζεται για το καλό της πόλης.

Ήρθε η ΩΡΑ να κάνουμε την διαφορά για την Πάτρα που μας αξίζει!»

Πολυχρόνης Θωΐδης: Ο Ρώρος έχει ολοκληρωμένες προτάσεις

Ο οικονομολόγος, Πολυχρόνης (Πωλ) Θωΐδης τόνισε «πολλοί με ρωτούν γιατί με τον Γιώργο Ρώρο, εύκολα θα έλεγα και γιατί όχι! Η αλήθεια είναι ότι γνώρισα τον Γιώργο και ως άνθρωπο αλλά και ως τον κατάλληλο για τη θέση του δημάρχου, μέσα από την κοινό αγώνα στα πλαίσια του Εμπορικού Συλλόγου, για καλύτερη, ανθρώπινη πόλη, μια πόλη που θα στηρίζεται στα πόδια της, που θα ακολουθεί τις εξελίξεις μια πόλη που θα φέρνει πλούτο στους δημότες.

Ο Γιώργος γνωρίζει και μπορεί να δώσει στην πόλη αυτό που λείπει για να φύγουμε οριστικά από την μιζέρια. Εκατοντάδες ήταν οι προτάσεις του Ρώρου προς τον απερχόμενο δήμαρχο, ο οποίος έκλεισε τα αυτιά τους στις προτάσεις των παραγωγικών τάξεων εφαρμόζοντας εμμονικά τις κομματικές του ιδεοληψίες.

Ο Γιώργος δεν έχει απλά ένα όραμα για την πόλη, έχει ολοκληρωμένες λύσεις άμεσα εφαρμόσιμες και κοινωνικά αποδεκτές, προτάσεις με ουσία και εμπεριστατωμένη ανάλυση. Εγώ ως άνθρωπος της πραγματικής αγοράς με 40 και πλέον χρόνια εργασίας δεν θα μπορούσα στην παρούσα φάση να εμπιστευθώ άλλον από τον Γιώργο Ρώρο».

Μαρία Κουρμπανά: Ανάδειξη και αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της Πάτρας

Η αρχιτέκτων Μαρία Κουρμπανά δήλωσε «συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ του Γιώργου Ρώρου, γιατί πιστεύω πως είναι ένας άνθρωπος με ήθος, ακεραιότητα, καθαρή ματιά και ανοικτά αυτιά σε νέες ιδέες και σύγχρονες προτάσεις χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις και ελπίζω  με τη συμμετοχή μου να συμβάλω στην ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Πάτρας, στηριζόμενη στην  επιστημονική μου επάρκεια και την επιτυχή κοινωνική μου ενασχόληση.

Ιωάννα Παπαπάνου: Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε το μέλλον της πόλης μας

Η Ιωάννα Παπαπάνου, Νηπιαγωγός, επεσήμανε «συμπορεύομαι  με  την ΩΡΑ Πατρών του Γιώργου Ρώρου γιατί εκτιμώ την ακεραιότητα του, την πίστη του στο διάλογο, τη συνεργασία και τη σύνθεση. Η πόλη μας χρειάζεται να αφήσει το παρελθόν και να κάνει ένα άλμα στο μέλλον σε όλους τους τομείς. Επειδή πιστεύω ότι τα παιδιά  πρέπει είναι η πρώτη προτεραιότητα μιας κοινωνίας, θέλω με τη συμμετοχή μου να συμβάλω στη βελτίωση όλων όσων τα αφορούν. Από τους ελεύθερους χώρους, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, έως την εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής αγωγής στην πόλη μας παρακάμπτοντας τις μέχρι σήμερα αρνήσεις και  αγκυλώσεις.  Η επόμενη Δημαρχιακή θητεία ανήκει στην ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ  και είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε  το  Όραμά  μας  και να δημιουργήσουμε το Μέλλον  της πόλης μας».

Στέλλα Μαυρίκη: Ισότητα ή Δικαιοσύνη; (!)

Η Στέλλα Μαυρίκη, απόφοιτη του τμήματος Μεσογειακών σπουδών, τόνισε πως «Ισότητα ή Δικαιοσύνη; (!). Δυο έννοιες που απασχολούν τη σύγχρονη κοινωνία! Τι γίνεται όμως με την ευτυχία του ανθρώπου; Κατά πόσο οι δυο παραπάνω όροι την υπηρετούν; Για εμάς η ευτυχία των πολιτών είναι το υπέρτατο αγαθό και στόχος μας ότι την υπηρετεί! Η καθημερινότητα θα είναι ευκολότερη με προσβάσιμα πεζοδρόμια,

χώρους θηλασμού, δημοτικά πάρκινγκ και πάρκα! Η ζωή πιο δυνατή με προβολή της πόλης, ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας, προώθηση του τουρισμού!

Η πόλη πιο ανθρώπινη με ισότιμη πρόσβαση των ανθρώπων με αναπηρία σε όλα τα αγαθά της! Έτσι θέλουμε την Πάτρα με τον Γιώργο Ρώρο! Μια πόλη ευτυχισμένη!

Ας αγωνιστούμε μαζί για αυτό».

 

Αβροκόμη Ξενόγιαννη: Θέλουμε μία καλύτερη πόλη

Η πολιτικός μηχανικός Αβροκόμη Ξενόγιαννη, επεσήμανε «συστρατεύομαι με τον Γιώργο Ρώρο, γιατί τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια και τον εκτιμώ για τη δράση που έχει αναπτύξει μέσω του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών. Πιστεύω στο όραμά του για μια καλύτερη πόλη, για ένα καλύτερο περιβάλλον σε όλα τα επίπεδα για τους δημότες της Πάτρας».

 

Αγγελική Τσονάκα: Με όραμα και ρεαλιστικές προτάσεις

Η αρχιτέκτων- μηχανικός, Αγγελική Τσονάκα, τόνισε «όλοι εμείς οι νέοι άνθρωποι οφείλουμε να είμαστε ενεργοί και πάντα μπροστά σε όλους τους αγώνες για την πόλη που θέλουμε. Στηρίζω και μάχομαι στο πλευρό του Γιώργου Ρώρου, γιατί αποδεδειγμένα έχει αναδείξει τα προβλήματα της πόλης και έχει πετύχει πράγματα για την Πάτρα μας. Με όραμα και ρεαλιστικές προτάσεις μπορούμε να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν».

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο!