Ώρα Πατρών

6Μαΐ

Γεωργακοπούλου Μαρία

Μάιος 06, 2019 Υποψήφιοι 0

Η Μαρία Γεωργακοπούλου γεννήθηκε το 1998 και μεγάλωσε στην Πάτρα. Αποφοίτησε το 2016 από το 4ο Γενικό Λύκειο Πάτρας  και σπουδάζει στο Τμήμα  Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά.

Είναι μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ από το 2016 συμμετέχοντας ενεργά στις επιτροπές Επικοινωνίας, Αθλητισμού και Παιδείας . Έχει δραστηριοποιηθεί σε κινήματα σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και ισότητας φύλου. Η συνδικαλιστική της δράση στη σχολή της είναι έντονη, ενώ παράλληλα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματός της.

Έχει αρθρογραφήσει σε διαδικτυακά περιοδικά και ιστοσελίδες όπως City campus και Maxmag, ενώ συμμετέχει ακόμα στην συντακτική ομάδα του νεανικού περιοδικού ΣΠΟΥΤΝΙΚ.

Σκοπός της ενασχόλησής της με τα κοινά στο Δήμο Πατρέων και στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΏΡΑ ΠΑΤΡΩΝ,  είναι να αναδειχθεί πως οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να ασχολούνται με τον τόπο και την γειτονιά τους. Οι νέοι και οι νέες θα μπουν μπροστά και θα διεκδικήσουν τους χώρους που αξίζουν στους δημότες της κάθε περιοχής. Οι νέοι και οι νέες οφείλουν να αγωνιστούν για την αναβάθμιση

Μοιραστείτε το άρθρο!