Ώρα Πατρών

16Μαΐ

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Μάιος 16, 2019 Δελτία Τύπου 0

Αντί να απαντήσει επί της ουσίας για το θέμα που αποκάλυψε σήμερα το πρωί η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, ο απερχόμενος Δήμαρχος επιχειρεί να «κουκουλώσει» την πολιτική του γκάφα με τα εγκαίνια της ξενοδοχειακής μονάδας εκδίδοντας ανακοίνωση με την οποία ισχυρίζεται πως προσκλήθηκε στα εγκαίνια χωρίς να γνωρίζει ποιοι άλλοι έχουν προσκληθεί. Συγκεκριμένα, αναφέρει «είναι άθλιο ψέμα κι αισχρή βρωμιά, αυτό που διακινούν από το πρωί σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ότι εγκαινίασα μαζί με τον Αμερικανό Πρέσβη το ξενοδοχείο».

Οι φωτογραφίες όμως τον διαψεύδουν. Και γνώριζε και δεν αντέδρασε στην παρουσία του όπως όφειλε να κάνει σύμφωνα με τις αντιδράσεις και τα όσα έλεγε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στον πρόσφατο ποδηλατικό αγώνα. Κόψατε την κορδέλα κ. Πελετίδη, σας χειροκροτούσε ο «εχθρός της Πάτρας», και σεις το απολαμβάνατε.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η Μαιζώνος βρίσκεται σε πλήρη πανικό για ένα θέμα που η ίδια επιχείρησε «πολιτικά» να… πουλήσει για λογαριασμό του κομματικού της καθοδηγητή, αλλά βρέθηκε εκτεθειμένη.

 

Το Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε το άρθρο!