24Φεβ

Επιστολή προς το Δήμαρχο Πατρέων για τη συμμετοχή στην Πανηλειακή Κινητοποιησή στις 26-2

Φεβρουάριος 24, 2020 Δελτία Τύπου 0

Προς:    Δήμαρχο Πατρέων,

Κο. Κωνσταντίνο Πελετίδη

 

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε στις 26/2/2020 η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Πανηλειακού Συμβουλίου Αιρετών με την ευρεία συμμετοχή φορέων από τους Νομούς Ηλείας, Αχαΐας, Μεσσηνίας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας θα συμμετάσχουν σε κινητοποίηση στη θέση Βουπράσιο για την επιτάχυνση της κατασκευής της Πατρών-Πύργου όπως είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Γνωρίζετε ότι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κος Καραμανλής Κωνσταντίνος επιθυμεί το έργο να δοθεί στους «αρεστούς» της κυβέρνησης της ΝΔ, εργολάβους της «Ολυμπίας Οδού» με άμεση συνέπεια το έργο να καθυστερήσει για άλλη μια 5ετία γεγονός που θα προκαλέσει νέα καθυστέρηση  και νέο «κύκλο αίματος».

Η παράταξή μας ευθύς εξ αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο σας πρότεινε, να δημιουργηθεί κοινή συντονιστική επιτροπή, όπου θα αναλάβει πρωτοβουλίες και κοινές δράσεις, διότι μόνο έτσι η επιτυχία είναι δεδομένη. Με την ενότητα των δύο Νομών και όχι μόνο.

Κύριε Δήμαρχε,

Αφού δεν συγκαλέσατε Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα να προχωρήσετε έστω σε συμβούλιο εκ περιφοράς, ώστε η Πάτρα να ενώσει την φωνή της με τους φορείς όλων των Νομών.

Φυσικά η θέση της παράταξής μας «ΩΡΑ Πατρών» είναι η συμμετοχή μας στην ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ κινητοποίηση.

Ο επικεφαλής της «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ»

Γιώργος Ρώρος

Μοιραστείτε το άρθρο!