27Φεβ

Στέγαση των καρναβαλιστών του ΑΣΟ τΩΡΑ και όχι αύριο κ. Πελετίδη

Φεβρουάριος 27, 2020 Δελτία Τύπου 0

Τρεις, μόλις, ημέρες μας χωρίζουν από την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού και ο Δήμος Πατρέων δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα έναν χώρο στον οποίο θα επιστρέψουν μετά την παρέλαση της Κυριακής τα καρναβαλικά άρματα!

Παρά τις διαμαρτυρίες των καρναβαλιστών, παρά τις προειδοποιήσεις της ΩΡΑ Πατρών/Γιώργος Ρώρος, αρκετούς μήνες πριν, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και με ανακοίνωση μας, ο χώρος του ΑΣΟ κλείνει οριστικά για τους δημιουργούς των αρμάτων προκειμένου να ανακατασκευαστεί, χωρίς, όμως, να υπάρξει μέριμνα για την εξεύρεση εναλλακτικής λύσης που θα στεγάσει τα άρματα και θα χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία τους για την επόμενη χρονιά. Η πρόταση της δημοτικής αρχής για χρήση του εξωτερικού χώρου της ΔΕΥΑΠ μόνο ως πρόχειρη μπορεί να χαρακτηριστεί αφού δεν φαίνεται να ικανοποιεί συνθήκες οργανωμένης φύλαξης, συντήρησης των αρμάτων και συνέχιση των εργασιών σε αυτά.

Το Πατρινό Καρναβάλι, να θυμίσουμε ότι επιβιώνει από το μεράκι κάποιων που δεν διστάζουν να προσφέρουν χρόνο, κόπο και χρήμα σε κατασκευές που θαυμάζουν χιλιάδες θεατές σε όλη την Ελλάδα.

Αν δεν μπορείτε να τους βοηθήσετε κύριε Δήμαρχε, τουλάχιστον μην τους δημιουργείτε επιπλέον εμπόδια.

Δώστε λύση σήμερα.

Το Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε το άρθρο!