Ώρα Πατρών

13Σεπ

Ελπίζουμε σε χαμόγελο χωρίς μάσκα το 2021

Σεπτέμβριος 13, 2020 Δελτία Τύπου, Δραστηριότητα 0
Ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος και τα μέλη της παράταξης εύχονται ολόψυχα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα μια νέα, παραγωγική και ελπιδοφόρα σχολική χρονιά. Δυστυχώς, φέτος οι μαθητές και μαθήτριες πέρα από τα βιβλία, τα τετράδια και τις κασετίνες που θα εξοπλίσουν τις τσάντες τους με μάσκα και αντισηπτικό.
 
Πάντα η κάθε νέα σχολική χρονιά συνοδεύονταν από προσμονή και αισιοδοξία. Φέτος απαιτείται και μεγάλη υπομονή αλλά και επιμονή για την ανάπτυξη της γνώσης.
 
Αναμφισβήτητα η αγωνία γονιών, μαθητών και εκπαιδευτικών είναι τεράστια φέτος λόγω του Covid-19. Η γνώση είναι αυτή που θα κάμψει την δυσκολία της πανδημίας και η γνώση θα είναι αρωγός να γυρίσει την πλάτη στην πανδημία.
 
Είναι ανάγκη να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας «ευλαβικά» για την προστασία όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και για τους οικείους μας.
 
Ευχόμαστε η νέα σχολική χρόνια να καταλήξει με χαμόγελα τον Ιούνιο του 2021, χαμόγελα που θα μπορούμε να τα βλέπουμε απαλλαγμένοι από την αναγκαιότητα της μάσκας.Καλή σχολική χρονιά!

Μοιραστείτε το άρθρο!