Ώρα Πατρών

10Αυγ

Παραίτηση Ηλία Γρηγόρη

Αύγουστος 10, 2021 Δελτία Τύπου 0
Για να υλοποιήσεις το όραμα σου για την πόλη θα πρέπει να καλλιεργήσεις κουλτούρα ομαδικότητας και συνεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό η παράταξή μας, όπως είχαμε αποφασίσει στην προγραμματική συνέλευση της Ιδρυτικής διακήρυξης αλλά και μετά τις δημοτικές εκλογές, υλοποιούμε τη δέσμευση μας για εναλλαγές προσώπων σε διάφορους τομείς και όπου είναι εφικτό.
Ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και συναγωνιστής μας, Ηλίας Γρηγόρης όπως είχε δεσμευτεί εξ αρχής, παραιτείται αφ’ ενός για να υπηρετήσει την εναλλαγή προσώπων και αφ’ ετέρου λόγω  των διευρυμένων υποχρεώσεων και καθηκόντων που έχει αναλάβει.
Παραμένει ενεργό μέλος της γραμματείας και του συντονιστικού της παράταξης και τη θέση του  καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών συναγωνιστής Γιάννης Λάμπρου.
Η επιστολή του Ηλία Γρηγόρη στο Συντονιστικό της Ώρας Πατρών:

«Ευρισκόμενοι στο μέσο της τρέχουσας δημοτικής θητείας και συνεπής στην αρχή της εναλλαγής των προσώπων στις αιρετές θέσεις προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα και σε άλλους συμπολίτες να δοκιμαστούν και να προσφέρουν, θα θέσω την παραίτησή μου από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πατρέων της παράταξης «Ώρα Πατρών» στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην ακριβώς επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για τη συνεργασία όλο αυτό το χρονικό διάστημα των δύο χρόνων.

Ευχαριστώ όλες και όλους τους συναγωνιστές μου της παράταξης «Ώρα Πατρών» για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Αυτονόητα παραμένω ενεργό μέλος της παράταξης και μέλος του Συντονιστικού της και από εδώ από αυτό το βήμα θα συνεισφέρω με τις απόψεις μου για να ευοδωθούν οι προγραμματικές θέσεις της για να πάει η πόλη μας, η Πάτρα, ένα βήμα μπροστά. Τέλος, ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μου που με τίμησαν για πολλοστή φορά με την ψήφο τους και τους διαβεβαιώ ότι έκανα ό,τι μπορούσα τα δύο τελευταία αυτά δύσκολα χρόνια της πανδημίας για να ανταποκριθώ στην ψήφο τους.
Σας ευχαριστώ πολύ».

Μοιραστείτε το άρθρο!