14Ιαν

Συνάντηση της Ώρας Πατρών με το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΝΑ

Ιανουάριος 14, 2022 Δελτία Τύπου 0

Με την ακρίβεια να καλπάζει, την ανεργία να έχει επισκεφθεί όλα τα νοικοκυριά, την αβεβαιότητα της διαχείρισης της πανδημίας αλλά και του οικονομικού και κοινωνικού τοπίου την επόμενη ημέρα ζουν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην πόλη μας.

Την ανησυχία από τις επιπτώσεις της πανδημίας αλλά και τα αιτήματα τον μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τη στήριξή τους από την κυβέρνηση ανέπτυξε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ Δημήτρης Νικολακόπουλος στη συνάντηση με την Ώρα Πατρών. Στα τοπικά ζητήματα κυριάρχησαν τα μεγάλα έργα και υποδομές που έχουν εμφανώς καθυστερήσει για την πόλη, επίσης εκτενέστατη ήταν η συζήτηση για το εμπορικό τμήμα του λιμανιού και το παραμελημένο Βιοτεχνικό Πάρκο.

Έγινε πλούσιος διάλογος στα θέματα της καθημερινότητας κυκλοφοριακό, πάρκινγκ, δρόμοι, καθαριότητα, μαρίνα, τέλη κ.α. Εκφράστηκαν έντονες επιφυλάξεις και ανησυχία για την αντιδρόμηση της Κανακάρη. Ανέφεραν την γραφειοκρατία γύρω από τις χρήσεις γης που εμποδίζει επενδύσεις από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Από την Ώρα Πατρών που έλαβε την πρωτοβουλία της συνάντησης συμμετείχαν ο επικεφαλής Γιώργος Ρώρος, ο συντονιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Κωνσταντάτος και ο Τάσος Νικολακόπουλος από το τμήμα ανάπτυξης, και ο υπεύθυνος από του αθλητικού τμήματος Τάκης Λαμπρόπουλος.

Από την ΟΕΒΕΣΝΑ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Διδάχος, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Σιδέρης, ο Ταμίας Ταξιάρχης Κάππας και το μέλος Νίκος Φωτόπουλος.

Η παράταξή μας δεσμεύτηκε να θέσει τα θέματα και τις προτάσεις σε συζήτηση στις αρμόδιες επιτροπές και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μοιραστείτε το άρθρο!