Ώρα Πατρών

20Φεβ

Γρ. Μαρκέτος: Για την συνεδρίαση του ΚΟΔΗΠ 18/2/2022

Φεβρουάριος 20, 2022 Απόψεις/Παρεμβάσεις 0

Στις 18/2/22 πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ). Ως εκπρόσωπος της ‘’ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ/Γ.ΡΩΡΟΣ’’ στην αρχή της συνεδρίασης ενημέρωσα το σώμα για την επίσκεψη αντιπροσωπείας της παράταξής μας στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστο Μπούρα.

Ο πρύτανης στην εκτενέστατη αναφορά του στα πεπραγμένα της πρυτανικής αρχής και στα σχέδια της για το μέλλον, ανέφερε την επιθυμία του ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος για μεταφορά του εκεί βρεφονηπιακού σταθμού, σε χώρο του πρώην Δήμου Ρίου.

Οι λόγοι της μεταφοράς αφορούν στην κατάσταση του κτιρίου και στην ανάγκη αποδέσμευσης του χώρου αυτού λόγω γειτνίασης με ακατάλληλα για βρέφη/νήπια κτήρια.

Ο πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ που είχε ενημερωθεί παλιότερα από τον πρύτανη, δεσμεύτηκε μετά την αναφορά μου για γρήγορη προκήρυξη εύρεσης κατάλληλου κτιρίου στην περιοχή του Ρίου.

Στην συνέχεια ζήτησα από το συμβούλιο την ανάληψη πρωτοβουλίας για ενημέρωση ΟΛΩΝ των δημοτών της πόλης μας για τις παροχές βοήθειας που προσφέρει ο Δήμος. Αυτό τόνισα μπορεί να γίνει είτε με ενημερωτικό φυλλάδιο μέσα στους λογαριασμού νερού, είτε με ενημέρωση μέσω κινητής τηλεφωνίας.

Για άλλη μια φορά η παράταξή μας έθεσε ρεαλιστικές προτάσεις στον οργανισμό που μπορούν να υλοποιηθούν και να συμβάλλουν πιο αποδοτικά για τους δημότες της πόλης μας.

Γρηγόρης Μαρκέτος

Μέλος Δ.Σ. ΚΟΔΗΠ

ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ/Γ.ΡΩΡΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο!