Ώρα Πατρών

28Ιούν

Είμαστε παντού παρεμβαίνουμε… Εισερχόμενα

Ιούνιος 28, 2022 Δελτία Τύπου 0

Η δημοτική αρχή απέτυχε να δώσει λύσεις στα μεγάλα και χρόνια προβλήματα της πόλης μας. Απέτυχε να σχεδιάσει μία νέα σύγχρονη Πάτρα φιλική στους κατοίκους και ελκυστική στους επισκέπτες. Η υιοθέτηση και η εφαρμογή ενός οραματικού σχεδίου ανάπτυξης της πόλης συγκρούεται με τις ιδεολογικές αγκυλώσεις.

Η δημοτική αρχή απέτυχε στα μεγάλα ζητήματα:

  • διαχείριση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου
  • αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου,
  • διεκδίκηση του Εμπορικού τμήματος του λιμανιού,
  • διαχείριση των απορριμμάτων και της Aνακύκλωσης,
  • κυκλοφοριακό,
  • Καρναβάλι,
  • Πράσινη-έξυπνη πόλη…..

Βλέπουμε την πόλη, σαν το πολύτιμο ζωντανό κομμάτι της ζωής μας και όχι σαν  χώρο που πρέπει να ανεχτούμε, παραδομένοι στη λογική του «δεν αλλάζει τίποτα».

Θέλουμε μία πόλη φιλική, φιλόξενη, ανεκτική για να ζουν οι πολίτες χαμογελαστοί.

Πέραν των μεγάλων όμως προβλημάτων είναι και δεκάδες καθημερινά προβλήματα που η επίλυσή τους κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, ποιοτικότερη.

Η δημοτική αρχή δεν απεδείχθη λίγη μόνο στα μεγάλα προβλήματα προοπτικής της πόλης αλλά,  απεδείχθη και λιγοστή στην καθημερινότητα.

Η μάχη της «λακκούβας» όπως συνηθίζεται να λέγεται, η καθαριότητα, οι συγκοινωνίες, τα πεζοδρόμια, το πράσινο, τα χορτάρια, η ύδρευση κ.α.

Για όλα αυτά τα καθημερινά προβλήματα η Ώρα Πατρών παρεμβαίνει καθημερινά. Σας καλούμε να μας ενημερώνετε για τα προβλήματα της γειτονιάς ή γενικότερα, ώστε να παρεμβαίνουμε στις υπηρεσίες του δήμου.

Θα εκδίδουμε δελτίο κάθε δεκαπέντε ημέρες με τις παρεμβάσεις που κάνει η παράταξή μας, για όλα αυτά τα μικρά-μεγάλα ζητήματα για την ενημέρωση σας.

Υπεύθυνος για τη διαχείριση αυτών των παρεμβάσεων θα είναι το μέλος του συντονιστικού Ηλίας Κωνσταντάτος.

Με σύνθημα, «η Ώρα Πατρών είναι παντού και παρεμβαίνει».

Μοιραστείτε το άρθρο!