Ώρα Πατρών

28Ιούν

Η Ώρα Πατρών μαζί με τους Μαχητές

Ιούνιος 28, 2022 Δελτία Τύπου 0
Κοντά στους μαχητές βρέθηκε το διήμερο των εκδηλώσεων ο επικεφαλής της Ώρα  Πατρών Ρώρος Γιώργος. Οι διήμερες εκδηλώσεις των μαχητών με μουσική, παραστάσεις, Καραγκιόζη, είχαν  σκοπό την ευαισθητοποίηση και εξοικείωση του κοινωνικού συνόλου σχετικά με τα άτομα με νοητική στέρηση.
Στον χώρο των Μαχητών ο επικεφαλής της Ώρα Πατρών είχε μία πλήρη ενημέρωση από την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου κ. Αλεξοπούλου  και από την Πρόεδρο Κ. Χριστοπούλου, σχετικά με τα προβλήματα διαχείρισης της Δομής.
Ο επικεφαλής εργάσθηκε στο παρελθόν και παρακολουθεί στενά το θέμα των Μαχητών αφού στεγάζονται στο κληροδότημα Σταθακοπούλου Πελοπίδα . Το 2007 ως ανέλαβε πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών ,που συμμετέχει στη διαχείριση του κληροδοτήματος, προώθησε και έγινε η εξυγίανση  μετά επίπονες προσπάθειες  οκτώ περίπου ετών. Ακολούθησε η δημιουργία της πρώτης δομής των Μαχητών και θα ακολουθήσουν και άλλες δομές στο μέλλον.
Ο επικεφαλής της Ώρα Πατρών έκανε γνωστό στο Διοικητικό Συμβούλιο των Μαχητών την πρόταση της παράταξης , η περιοχή πού δημιουργούνται οι δομές να ονομαστεί περιοχή «Κοινωνικών Δομών Σταθακοπούλου Πελοπίδα» ώστε να αποδοθεί από την πόλη η τιμή που πρέπει σε έναν μεγάλο ευεργέτη.

Μοιραστείτε το άρθρο!