Ώρα Πατρών

28Ιούν

Μια φορά ψεύτης για πάντα ψεύτης…

Ιούνιος 28, 2022 Δελτία Τύπου 0

Ο κ. Τουλγαρίδης που ζημίωσε τον ΚΟΔΗΠ πολλές χιλιάδες ευρώ, με απευθείας αναθέσεις, παρακάμπτοντας Πατρινές επιχειρήσεις, τολμά να καταγγείλει χωρίς ίχνος ντροπής την παράταξή μας, ότι δεν ψηφίσαμε το αίτημά του για χρηματοδότηση από το κράτος.

 

Ψηφίσαμε λευκό στο ψήφισμα της Δημοτικής Αρχής, γιατί δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με την πολιτική της, καμία εμπιστοσύνη στη διαχείριση των χρημάτων των Πατρινών. Δεν θα γίνουμε συνεργοί…

 

Αντί να παραιτηθεί ο κ.Τουλγαρίδης, μετά το σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων τολμά να σηκώσει το δάχτυλο.

 

Ø      Έδωσε με απευθείας ανάθεση 5.000 ευρώ στην εταιρεία του ΚΚΕ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ» για παιδικά βιβλία, αντί να τα προμηθευτεί από τα τοπικά βιβλιοπωλεία.

 

Ø     Επέλεξε εταιρεία του Αιγίου για προμήθεια αγαθών της τάξης των 150.000€ σε τιμές μέχρι και τριπλάσιες σε σχέση με προσφορά από ΠΑΤΡΙΝΟ σούπερ μάρκετ.

 

Ø     Προμηθεύτηκε με απευθείας αναθέσεις αντισηπτικά, γάντια σε διπλάσια ή και τριπλάσια τιμή από εταιρεία της Θεσσαλονίκης και όχι από τοπικά καταστήματα.

 

Ø     Προμηθεύτηκε εξοπλισμό αξίας 250.000€, για υποδομές του ΚΟΔΗΠ (έπιπλα, κρεβάτια, στρώματα κ.α.) από τα μακρινά Γιαννιτσά και όχι από τοπικά καταστήματα σε πιο φθηνές τιμές.

 

Ο κατάλογος είναι μακρύς…

 

Προσπαθούν να θολώσουν τα νερά με ανούσιες, ψεύτικες καταγγελίες, να βρουν συνεργούς στον «στημένο» χορό των απευθείας αναθέσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης.

 

Δε δίνουμε χέρι σε αυτούς που διαχειρίζονται με αυτόν τον τρόπο τα χρήματα των Πατρινών, σε αυτούς που αδυνατίζουν και διασπούν το λαϊκό κίνημα, όπως έκαναν με τον αγώνα για το Καραμανδάνειο, τους θέλουν καπελωμένους από το κόμμα τους.

 

Παραιτηθείτε κ. Τουλγαρίδη, αφού δεν έχει το θάρρος να σας αποπέμψει ο κ. Πελετίδης.

Μοιραστείτε το άρθρο!